Kas

Öğrencilerimiz Filistin'de yaşanan zulüm ve soykırımı duyurmak ,bu konuda bilinç oluşturmak için Filistin sokağı hazırladılar.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimiz Nazik Sevim'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda meslek buluşması gerçekleştirildi.Polis ve tıbbi sekreter meslek gruplarından davet ettiğimiz meslek sahipleri  bizlere mesleklerini tanıtarak öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.Öğrencilerimiz için faydalı ve eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirildi.Polislere ve tıbbi sekreterlere davetimize icabetlerinden ve paylaştıkları kıymetli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda Sivas İl Müftülüğünden Din Hizmetleri Uzmanı Dr.Tuğba Bozkaya Hanım öğrencilerimize "Peygamberimiz ve İstikamet" konulu konferans verdi.Kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Filistin'de İsrail saldırıları nedeniyle şehit olan başta çocuklar, kadınlar ve yaşlılar olmak üzere tüm şehitlerimiz için ve Filistin Devleti'nin zaferi için güne bütün sınıflarımızda Fetih Suresi okuyarak başladık.

Ekm

Okulumuzda deprem , tahliye ve yangın söndürme tatbikatları gerçekleştirildi.

Ekm

Sivas Valiliği himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Miras Projesi ve  Tübitak -Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuza  Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Anabilim Dalında görevli Handan DEMİRCİOĞLU hocamız geldi. "Okul Dışı Öğrenme Ortamı Olarak Tarihi Yerlerin Matematik Öğretiminde Kullanılması" konulu sunumunu yaptı. Sunumun ardından soru cevap yapıldı ve sonrasında da origami ile matematikteki formüllerin eğlenceli bir şekilde  nasıl öğrenileceğini gösterdi.Kendisine okul müdürümüz tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.Handan DEMİRCİOĞLU hocaya davetimize icabetinden ve anlatmış olduğu kıymetli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Sivas Valiliği himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Miras Projesi kapsamında okulumuzda 11 ve 12.sınıflara Hazır Bulunuşluk Sınavı yapılmıştır.

Ekm

İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Ekrem YURT ,Sivas Valiliği himayelerinde devam eden HEDEF -Miras Projesi Kapsamında okulumuz bayrak törenine katıldı.Müdürümüz törende  sosyal medya kullanımı,imam hatip ruhu vb .konulara değindikten sonra okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldi.Sonrasında da sınıfları gezerek öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennilerinde bulunarak okulumuzdan ayrıldı.İlçe milli eğitim müdürümüze okulumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşe İŞBİLİR tarafından  okulumuza yeni gelen 9.sınıf  öğrencilerimize yönelik tanışma ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.Bu kapsamda öğrencilerimiz ile eğlenceli bir şekilde tanışılarak ,rehberlik ve psikolojik danışma servisi tanıtıldı.

Okul müdürümüz Yasemin Uzundal yeni eğitim öğretim yılının açılış töreninde;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başta okulumuz öğrencilerine olmak üzere ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.Okulumuzun ismini taşıdığı Şehit Özgür Gencer 'in öneminden bahsetti.

Okul müdürümüz ;imam-hatip lisesi olmamızın önemi ve imam hatipin misyonu doğrultusunda milli ve manevi değerlerine bağlı,doğru dini bilgi ile donanımlı ,akademik başarısı yüksek ve özgüvenli gençler yetiştirme hedefiyle güçlü yarınlar inşa edebileceğimiz vurgusu ile konuşmalarını sonlandırdı.

Okulumuz öğrencilerine okul girişinde hoş geldin ikramında bulunulmuştur.

Eyl

Okulumuz psikolojik danışmanı Ayşe İŞBİLİR tarafından öğretmenlerimize Eğitim Ortamlarında Djitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri konulu seminer verilmiştir.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden "Amine Şeyma ÇELİKÇİ ,Rabiya YILDIRIM ve Murat AKBULUT " tayinleri çıkması sebebiyle okulumuzdaki görevlerinden ayrılmışlardır. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür eder ,yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Okul müdürümüz toplantıya okulumuza adı verilen şehidimiz Özgür Gençer 'i anarak başladı,verimli bir dönem temennisinde bulunarak , öğrencilerimiz için özverili çalışmalarda bulunmaya gayret göstermeye ve öğrencilerimizi maddi , manevi daha iyi noktalara taşımak için her bir öğretmene ayrı ayrı sorumluluk düştüğünü ifade etti.

Ağu

Okulumuz 2022-2023 YKS Yerleştirme Sonuçları

Öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarılar dileriz, bu süreçte emek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzun sınıfları ve koridorları boyanarak yeni eğitim öğretime hazırlanmıştır.