Eyl

2021-2022 Sene başı öğretmenler kurulu toplantısı, öğretmenler odasında  gerçekleştirildi.Toplantıda ;

- Bir önceki öğretmenler kurulunda alınan kararların gözden geçirilmesi

- Okulumuzun 2021 YKS başarı durumu ve son sınıf öğrencilerinin üniversite sınavına hazırlık çalışmalarının görüşülmesi

- Sene başı zümrelerinin, yıllık planların ve ŞÖK evraklarının teslim tarihi

- Öğretmen-veli görüşmeleri ile birinci ve ikinci kanaat dönemi sınıf ve okul veli toplantı tarihlerinin tespit edilmesi.

- Okul rehberlik faaliyetlerinin görüşülmesi, rehberlik hizmetleri yürütme komisyonunun oluşturulması

-Şubelerden sorumlu sınıf rehber öğretmenlerinin tespit edilmesi

- Onur kurulunun oluşturulması, onur belgesiyle ödüllendirilebilecek davranışların tespit edilerek, bu davranışların Okul Öğrenci Ödül ve Disiplin Kuruluna bildirilmesi

- Öğrenci koçluğu uygulaması kapsamında öğretmen görevlendirmeleri

- Okul içinde kutlanacak resmi bayram, anma günleri ve haftaların tespit edilmesi ve öğretmenler arasında görev dağılımı yapılması.

- Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Anadolu İmam Hatip Liselerinde 2021–2022 Eğitim Öğretim yılında uygulanacak yarışma, sosyal kültürel, sportif ve mesleki etkinliklerin görüşülmesi.

- 15 Temmuz etkinliklerinin planlanması ve öğretmen görevlendirilmesinin yapılması

- Sosyal Kulüplerin kurulması ve kulüplere danışman öğretmen görevlendirilmesi.

- Ayın öğrencisi uygulamasının planlanması vb.konular ele alınmıştır.Toplantı okul müdürümüz " Yasemin Uzundal" ın 2021-2022 eğitim öğretim yılının sağlıklı , başarılı bir yıl olması dileğiyle sonlandırıldı.

Ağu

Dyk ögrenci başvuruları ile ilgili merak edilenler için e-kurs.meb.gov.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Okul Logomuz

Ağu

Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz okul müdür yardımcımız "Yasin Şeker " tayini çıkması sebebiyle okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür eder ,yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Tem

Ortaokul öğrencilerinden mezun olup tercih sürecinde olan öğrencilere okulumuzu,imkanlarını geçmiş yıllarda yapılan etkinlikleri vb. tanıttık.Okul Müdürümüz "Yasemin Uzundal", Müdür Yardımcımız "Harun Tokuş " ve Psikolojik Danışmanımız "Ayşe İşbilir" in katılımıyla öğrencilere okulumuzu tanıtarak merak ettikleri soruları cevaplandırdık.

Tem

Okulumuzun Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Proje Okulu olması dolayısıyla okulumuzu tanıtmak ve tercih edecek öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplamak için 07 Temmuz saat 15:00 'da sizleri Zoom 'a bekleriz...

Zoom Giriş Bilgileri

Meeting ID: 665 250 1242

Passcode: JdY0Au

Haz

Okulumuzun tanıtım afişleri ilçemizin billboardlarında ve sokaklarında yerini aldı.

Haz

İdarecilerimiz tarafından Gürçayır Ortaokulu, Kızılcakışla Ortaokulu, Gemerek İmam Hatip Ortaokulu,Dr.İsmail Hakkı Oran Ortaokulu,Yurter Özcan Ortaokulu,Yeniçubuk Cumhuriyet Ortaokulu ziyaret edilerek  afiş ve broşürler verildi.

Haz

Okul müdürümüz" Yasemin UZUNDAL" ve müdür yardımcımız "Yasin ŞEKER" ilçemizdeki ortaokullara ve müftülüğe ziyarette bulunarak Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi programı uygulayacak olan proje okulumuzu tanıttılar.

Haz

Okulumuz öğretmenleri "Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi  Proje Okulu" olan okulumuzun tanıtım broşürlerini esnafa dağıttı ,afişlerimizi de Şarkışla'mızın pek çok yerine astılar.

Haz

Okulumuz  2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariye "Fen ve Sosyal Bilimler Programı"  uygulayan proje okulu  olarak hizmet vermeye başlayacaktır. LGS 'de % 10 'luk dereceye giren ve okulumuzu tercih eden öğrencilere burs imkanı sunuyoruz.30 kişilik sınırlı kontenjan vardır.Aynı zamanda okulumuza yürüme mesafesinde  yatılı okul pansiyonumuz bulunmaktadır.Sunduğu imkan ve ayrıcalıklar ile fark oluşturacak okulumuza  siz değerli öğrencilerimizi bekliyoruz...

Bizleri Tercih Etmeniz İçin Sunduğumuz Ayrıcalıklar:

•   Alanında Uzman Öğretmenler
  •   Tiyatro Oyunları
  •   Masa Tenisi

Ekm

Eğitim hayatında bilişim ve internetin ne kadar değerli ve gerekli olduğu fikrinden hareketle öğretmenlerimizin katılımıyla Eba´nın kullanımıyla alakalı toplantımızı yaptık. Ayrıca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemi ve öğrencilerimizin kurslara teşviki noktasında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunduk.

Ekm

Okulumuzda demokrasi kültürünü geliştirmek ve okul öğrenci temsilcimizi seçmek amacıyla okulca sandığa gittik. Yapılan seçimle 113 oyla öğrencimiz Derya TEMUR okul öğrenci temsilcimiz olarak seçildi. Öğrencimize görevinde başarılar diliyoruz.